ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

[ сайту Фотограф Марія Музиченко ]
[ 1. ] ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Раджу прочитати ці правила, перш ніж користуватися сайтом. Використання Вами даного сайту означає, що Ви погоджуєтесь з усіма умовами Політики, а тому не користуйтеся цим сайтом, якщо Ви не погоджуєтесь з будь-яким пунктом Політики.

Фізична особа підприємець Буртова Марія Олександрівна (контактний телефон: +380 (66) 472-23-13; адреса сайту: https://muzychenko.photos ) надалі – Фотограф Марія Музиченко або Фотограф, з повагою ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує мій сайт. Я хотіла б поінформувати вас про те, які саме дані збираються і як вони використовуються. Ви також дізнаєтесь про те, як ви можете перевірити правильність зібраної інформації та дати вказівку про вилучення такої інформації. Дані збираються, обробляються та використовуються у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України. Ця заява не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на сайті Фотограф Марія Музиченко.

[ 2. ] ЯКІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО І З ЯКОЮ МЕТОЮ
Я збираю інформацію, яка стосується певних осіб, лише з метою обробки та використання, і лише у тому випадку, якщо ви добровільно надали інформацію або чітко висловили згоду на її використання.

Коли ви відвідуєте мій сайт, певні дані автоматично записуються для системного адміністрування, а також статистичних або резервних цілей. Записана інформація містить назву вашого Інтернет-провайдера, в деяких випадках вашу IP-адресу, дані про версію програмного забезпечення вашого браузера, про операційну систему комп'ютера, з якого ви відвідали мій сайт, вебсайт, який ви використовуєте, щоб відвідати мій сайт, адреси вебсайтів, які ви відвідуєте одночасно з моїм сайтом і, наскільки це можливо, ваші параметри пошуку, які привели вас на мій сайт.

Залежно від обставин, така інформація дозволяє зробити висновки про те, яка аудиторія відвідує мій сайт. Однак у цьому контексті не використовуються жодні персональні дані. Використовуватися може лише анонімна інформація. Якщо інформація передається Фотографом зовнішньому провайдеру, вживаються всі можливі технічні та організаційні заходи, що забезпечують передачу даних відповідно до вимог чинного законодавства України щодо захисту персональних даних.

Якщо ви добровільно надаєте мені персональну інформацію, я зобов'язуюсь не використовувати, не обробляти та не передавати таку інформацію у спосіб, що виходить за межі вимог чинного законодавства України або зазначається вами у заяві про згоду. Передача персональних даних здійснюється лише на підставі судового рішення чи в іншому порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Коментарі
Якщо відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані, зазначені у формі коментаря, а також IP адресу відвідувача та дані user-agent браузера з метою визначення спаму. Анонімізований рядок, що створюється з вашої адреси email («хеш»), може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити, чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar є тут: https://automattic.com/privacy. Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим у контексті вашого коментаря.

Медіафайли
Якщо ви зареєстрований користувач і завантажуєте фотографії на сайт, вам можливо слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, через те, що вони можуть містити дані вашого розташування GPS. Відвідувачі можуть отримати цю інформацію завантаживши зображення з сайту.

Форми контактів
На сайті використовуються різні форми для введення контактів користувача (далі — Персональні дані та Клієнт). Введення персональних даних здійснюється Клієнтом добровільно та виключно за його бажанням. У зв'язку з наданням своїх Персональних даних Клієнт також надає Фотографу свою згоду (дозвіл) на обробку своїх персональних даних (що може означати будь-яку інформацію, у тому числі, але не виключно, інформацію про прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, контактні номери телефонів) , адресі електронної пошти, у тому числі на електронних носіях (далі – «Персональні дані»), з метою забезпечення надання послуг Фотографом, організації системи адміністрування, управління та підтримання ділових відносин з Клієнтом та виконання будь-яких інших юридичних дій щодо реалізації цивільно-правових, адміністративно-правових, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку
Клієнт підтверджує поінформованість про те, що Персональні дані підлягають включенню до бази персональних даних «Клієнти», власником якої є Фізична особа підприємець Буртова Марія Олександрівна (контактний телефон : +380 (66) 472-23-13).
Місце знаходження Бази персональних даних «Клієнти» – в електронному вигляді за місцем знаходження хостинг провайдера сайту Фотографа.

Обробка Персональних даних здійснюватиметься за допомогою інформаційної (автоматизованої) системи та/або у формі картотек Персональних даних із застосуванням такої сукупності дій як збирання, накопичення, зберігання, адаптація, зміна, відновлення, використання, розповсюдження (у тому числі передача), знеособлення, знищення персональних даних.

Цю Згоду (дозвіл) на обробку Персональних даних надано на строк, який необхідний відповідно до обробки Персональних даних, передбаченої цією Згодою, однак у будь-якому випадку до моменту припинення Фотографом своєї діяльності.

Клієнт також підтверджує, що отримав належне повідомлення про включення Персональних даних до бази персональних даних «Клієнти», власником якої є Фотограф, про склад та зміст зібраних Персональних даних, та що отримав роз'яснення всіх прав як суб'єкта персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних».

Кукі
Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете включити збереження вашого імені, адреси email та вебсайту в куки. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці куки зберігаються протягом одного року.

Якщо у вас є обліковий запис на сайті та ви увійдете в нього, ми встановимо тимчасовий кукі для визначення підтримки кукі вашим браузером, кукі не містить жодної особистої інформації та видаляється при закритті вашого браузера.
При вході в обліковий запис ми також встановлюємо кілька кукі з даними входу та налаштуваннями екрана. Куки входу зберігаються протягом двох днів, куки з налаштуваннями екрана рік. Якщо ви оберете можливість "Запам'ятати мене", дані про вхід будуть зберігатися протягом двох тижнів. При виході з облікового запису куки входу будуть видалені.
При редагуванні або публікації статті в браузері буде збережено додаткові куки, він не містить персональних даних і містить тільки ID запису відредагованої вами, закінчується через 1 день.

Вбудований вміст інших веб-сайтів
Статті на цьому сайті можуть включати вбудований вміст (наприклад відео, зображення, статті та ін), подібний вміст поводиться, так само як якщо відвідувач зайшов на інший сайт. Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати cookie, впроваджувати додаткове відстеження третьою стороною та стежити за вашою взаємодією з впровадженим вмістом, включаючи відстеження взаємодії, якщо у вас є обліковий запис і ви авторизувалися на тому сайті.

[3. ] ВЕБ-АНАЛІТИКА
З ким ми ділимося вашими даними
На цьому сайті здійснюється збір та збереження даних для цілей маркетингу та оптимізації з використанням відповідної технології. Ці дані можна використовувати для створення профілів під псевдонімами. Сайт може інсталювати файли cookie. Без чітко вираженої згоди користувачів дані не використовуються для ідентифікації особи відвідувача та не приєднуються до будь-яких інших персональних даних особи під псевдонімом.
Використання плагінів соціальних мереж
Технічне оснащення сторінок сайту включає плагіни соціальної мережі facebook.com, управління якої походить зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, розташованої в США, штат Каліфорнія, Пало Альто, Авеню Каліфорнія 94304, вул.1601 (далі «Facebook»). Ці плагіни можуть бути кнопками Like або відповідно Мені подобається в мережі Facebook. Якщо Ви відвідуєте одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, ваш Інтернет-браузер безпосередньо підключить Вас до серверів Facebook і на екрані з'явиться плагін, зареєстрований через ваш браузер. Плагін може передавати на сервер Facebook дані про те, які веб-сторінки ви відвідали. Якщо у вас є обліковий запис на Facebook і ви зайшли в систему під своїм обліковим записом, під час відвідування веб-сторінки Фотографа Facebook зв'язуватиме цю інформацію з Вашим обліковим записом.
При використанні будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки «Мені подобається» або коментуванні), ця інформація також буде синхронізована з Вашим обліковим записом на Facebook. Докладнішу інформацію про збирання та використання даних Facebook, а також про права та можливості захисту персональних даних у цьому контексті можна знайти у розділі про захист персональних даних на сайті Facebook.
Щоб уникнути цієї мережі Facebook з веб-сторінками цього сайту та подальшого зв'язку даної інформації з вашим обліковим записом, вам потрібно вийти з облікового запису Facebook перед відвідуванням веб-сторінок сайту Фотографа.
Використання модулів, вбудованих у соціальні мережі
На сайті Фотографа передбачена можливість вбудовування модулів («вбудовані модулі») для соціальних мереж facebook.com та Twitter. Відповідні сервіси, що надаються компаніями Facebook Inc. та Twitter Inc. відповідно («провайдери»). https://developers.facebook.com/docs/plugins
Управління соціальною мережею Twitter здійснює компанія Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, США. Для перегляду екранних кнопок мережі Twitter та їх виду перейдіть за посиланням https://dev.twitter.com/web/tweet-button
Для підвищення ступеня захисту ваших даних під час відвідування веб-сторінок ці вбудовані модулі працюють як кнопки, активуються подвійним кліком миші. Така форма вбудовування передбачає, що при переході на будь-яку сторінку на нашому сайті, який містить такі вбудовані модулі, ви не будете автоматично підключені до серверів провайдерів. Тільки якщо ви активуєте вбудований модуль і цим дозволите передачу даних, браузер створить пряме з'єднання з серверами провайдерів. Зміст різних вбудованих модулів надалі передається відповідним провайдером безпосередньо у ваш браузер і виводиться на екран комп'ютера.
Вбудований модуль повідомляє провайдера, на яку сторінку веб-сайту ви зайшли. Якщо під час перегляду нашого сайту ви увійшли до мережі Facebook або Twitter під своїм обліковим записом, відповідний провайдер може підібрати інформацію відповідно до ваших інтересів, тобто інформацію, яку ви переглядаєте під своїм обліковим записом. У разі використання будь-якої функції вбудованого модуля (наприклад, кнопкою «Подобається» або розміщенням коментаря) ця інформація також буде передана браузером безпосередньо провайдеру для збереження.
Додаткову інформацію про збирання та використання даних соціальними мережами Facebook та Twitter, а також про права та можливості захисту вашої конфіденційності у зазначених обставинах можна знайти у рекомендаціях провайдерів із захисту даних/конфіденційності:
Рекомендації щодо захисту даних/конфіденційності, випущені мережею Facebook: http://www.facebook.com/policy.php Рекомендації щодо захисту даних/конфіденційності, випущені мережею Twitter: https://twitter.com/privacy
Для того, щоб не підключатися до облікових записів у мережах Facebook або Twitter під час відвідування сайту Фотографа, вам слід відключитися від відповідного облікового запису перед відвідуванням веб-сторінок.
Google Analytics
Цей сайт також використовує веб-сервіс Google Analytics. Детальну інформацію про використання Google Analytics можна знайти тут: https://www.google.com/analytics/terms/us.html

[ 4. ] ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ
Ми залишаємо за собою право час від часу вносити зміни до цього Положення, щоб відобразити чинний на конкретний момент часу порядок забезпечення безпеки персональних даних.
Про всі істотні зміни дане Положення ми повідомлятимемо заздалегідь перед внесенням таких змін, розмістивши повідомлення про зміни . Продовження використання нашого сайту та послуг після публікації змін до цього Положення означає, що ви прочитали та погодилися з усіма змінами.
Щоразу, коли ми вноситимемо зміни, на першій сторінці цього Положення ми будемо вказувати дату чинної редакції. Для того, щоб дізнатися, як саме Фотограф забезпечує захист ваших персональних даних, ми рекомендуємо регулярно знайомитися з чинною редакцією цього Положення. Ви можете вільно завантажувати, друкувати або іншим чином зберігати копію цього Положення (і будь-якої оновленої версії).